Vi hadde med tre ungdomstrenere fra våre egne juniorrekker, Jonas, Sander og Leander. De var ansvarlige for treningsøkten på Trysil stadion og løste denne oppgaven på ypperlig vis. Innsatsen fra spillerne var topp og satte standarden for et hyggelig opphold.

Gutta bodde på Radison Blu Resort Trysil, og ingen kunne utsette noe på fasilitetene. Hotellet kunne by på både god mat, flotte leiligheter, bowling og basseng. I tillegg var det på kveldstid på lørdagen både FIFA-cup og Kahoot, noe gutta også satte pris på.

Etter en god natts søvn (for de fleste?) var det deilig frokost på hotellet før det stod rafting på timeplanen. Dette ble en morsom opplevelse for laget og støtteapparat, og de mest actiontørste hoppet også fra en høy bro.

Gutta har selv fått i oppdrag å si hva de synes og turen og her følger et lite utvalg av nokså samstemte uttalelser:

«Veldig fint med så mye opplegg, med rafting og bowling og alt. Veldig god mat, og gøy og være med vennene sine og ikke bare familie.»

«Kult at vi samler laget og har det hyggelig sammen. Det blir god stemning av at vi er sammen.»

«Jeg likte veldig godt å rafte med gutta og bading på hotellet.»

«Det beste med turen var at laget kunne dra alene å finne på ting som var gøy sammen, og sove på hotell var ganske kult også.»

«Jeg likte at vi fikk hoppe av brua og maten var god. Det var også gøy å svømme og være på tur sammen med hele laget.»

«ALT var bra! Også var det veldig hyggelig at dere trenerene ville ta oss med til Trysil.»

Det var altså en veldig fornøyd 2011-gjeng som kom hjem søndag kveld. Både våre flotte ungdomstrenere, våre voksne trenere og støtteapparat bekreftet at oppholdet hadde vært en suksess.

Takk for oss, Trysil, vi kommer gjerne igjen.