Kambo IL har ansatt Haakon Haslerud i en fast stilling. Dette er første gang vi har en fast stilling i klubben, og dette sier noe om hvor mye som skjer i Kambo IL om dagen og hvilken vekst klubben er i.

Vi er så fornøyde med å få Haakon inn i en fast stilling. Han er ansvarlig for den nyoppstartede FFO, i tillegg til at han er klubbens sportslige leder. Han har stor frihet i begge disse rollene, og vi har allerede erfart at Haakon er en suveren ressurs på begge plasser.

Vi kjenner Haakon som en engasjert og flott type gjennom de siste årene, og han har vist oss hva som bor i han også gjennom trenerrollene han har i klubben. Vi er imponert over kapasiteten til denne karen, og det er en fryd å følge han på feltet. Både små og store i klubben setter pris på Haakon Haslerud, og han har et like godt lag med barn og voksne.

Vi er stolte over signeringen og at Haakon Haslerud har takket ja til å være med oss videre i Kambo IL. Vi gleder oss til samarbeidet videre og alt vi skal få til sammen i tiden som kommer.

Velkommen og gratulerer som Kambo ILs første fast ansatte, Haakon!