Kambos juniorlag tok i går imot Rygge sitt juniorlag til årets første treningskamp på Nøkkeland.

Kambo kunne ikke fått en bedre start på kampen, for allerede etter 2 minutter scoret debutant Paywand sitt første mål for Kambo. Paywand kommer fra Moss og spilte G16 interkrets der ifjor, men nå er vi så heldige at han er på plass i Kambo. Paywand er en meget god fotballspiller som kommer til å heve nivået på juniorlaget.

En annen debutant som spilte i går var Håkon. Han kommer fra HSV og startet denne kampen som midtstopper. Håkon er en G16 spiller, men viste i går at han banker på døren til juniorlaget. Han gjør en meget solid kamp.

Siste debutant var Ensar. Også han kommer fra Moss og er en G16 spiller. Ensar kan brukes sentralt i banen, men også på vingen hvor han spilte i går. Ensar er en god teknisk spiller som kan slå de pasningene som åpner opp motstanderne. 

Vi ønsker debutantene hjertelig velkommen til Kambo og vi er helt sikre på at vi kommer til å få mye glede av disse guttene denne sesongen.

Kambo hadde veldig god kontroll i første omgang og like før lagene gikk til pause, satte Jonathan inn 2-0, som var stillingen til pause.

Annen omgang startet med en tidlig scoring fra Rygge. Resten av omgangen bar preg av et slitent Kambo-lag, ikke helt unormalt så tidlig på året.

Det er fremdeles tre måneder til seriestart, så vi kan si at dette var en meget god start på 2022- sesongen for Thomas Nilsen sine gutter.

Vi gleder oss til fortsettelsen. Heia Kambo!