TINE fotballskole i regi av Kambo IL har nemlig nylig blitt kåret til den beste TINE fotballskolen i Østfold. Vi har blitt stemt frem av fotballforeldre, fotballkretser, TINE og NFF.

Dette er klubben skikkelig stolt av!

Vi har på fotballskolen hatt med oss en fantastisk gjeng med ungdommer som har spredd fotballglede og vært gode forbilder for våre deltakere.

I tillegg har vår sportslige leder, Haakon Haslerud, med sitt engasjerte vesen holdt i trådene og laget en øvelsesbank som har falt i smak hos både store og små spillere. Gjennomføringen hadde heller ikke kvalifisert til gull uten alle de gode ideene fra Peter Stevens.

Det har vært en helt super arrangementsgruppe med alt fra bidragsytere på kjøkkenet til bidragsytere på og utenfor banen. Det er summen av alt dette som har gjort at fotballskolen har blitt en fin opplevelse for store og små i nærmiljøet. For ikke å snakke om sponsorer og hjelpere som Kiwi Kambo, Coop Extra Kambo, Storcash og Logotrykk.

Martin Ødegaard roser klubbene som arrangerer fotballskolen og vi sier oss enige i hans tanker:

«Jeg har selv kjempegode minner fra da jeg var på TINE Fotballskole som barn. Det var fotball med venner, og et herlig sted for både fotball og det sosiale. Det er utrolig viktig at vi har så mange klubber som legger til rette for at titusenvis av barn skal få oppleve det samme nå, og det er flott å se at så mange gjør det på en veldig god måte. Jeg ønsker å gratulere alle vinnerne med velfortjent pris, sier Ødegaard.»

En tilbakemelding som dette gir oss stor motivasjon til å skape et slikt arrangement på nytt.

I en mørk tid hvor det meste er stengt ned er det godt å se frem til et lyspunkt som dette. I tillegg har det kommet til en rekke nye, flinke folk i Kambo i løpet av det siste året og vi kan nesten ikke vente med å innvie de i dette.

Og så håper vi selvfølgelig også at våre unge og håpefulle fotballspillere kommer tilbake til fotballskolen igjen neste år.

https://www.fotball.no/barn-og-ungdom/tine-fotballskole/2021/fotballeliten-hyller-vinnerne-av-arets-tine-fotballskoler/?fbclid=IwAR1D2p4wNzZhGIpa32pyBWYRVaK1XAyWdY_nV4jbSbhgefKxtcfyjChjyjE