Det har vært tørke i pokalskapet til de aller fleste barne- og ungdomslag, også for Kambos guttelag født i 2010. Du kan se det på bildet – denne pokalen betydde mye for hver enkelt og hele laget.

- Guttene har gledet seg veldig lenge til denne cupen. Du kunne se det på innsatsen deres i dag, denne pokalen betydde mer enn vanlig. Endelig fikk de lov til å være med på en cup igjen. Det har vært et stort savn i hele Korona-perioden, sier Stian Roen, hovedtrener for det ene laget, Liverpool.

Det var god stemning og en fin atmosfære på et flott idrettsanlegg i Råde idrettspark. Gutta fikk også møte motstandere som Greåker IF og Sarpsborg FK for første gang, og som de ikke har i seriespillet til vanlig. Det var ekstra gøy. 

- Ikke minst er det fantastisk fint å se alle foreldrene som endelig kan se barna sine på cup. Jeg tror de koste seg like mye som gutta våre i dag, og vi har en veldig fin foreldregruppe, som heier gutta våre fram, forteller Otto Stenersen, hovedtrener for det andre laget, United.

Totalt spilte de to lagene syv kamper. Det ble scoret mange mål fra mange ulike målscorere på laget. Likevel var det involvering av keeper i oppbygningen av spillet som gutta gjorde aller best i dag.

- Det var noe vi fokuserte på i dag, og det å vri spillet. Det synes jeg vi lyktes godt med. Det viktigste var likevel å se gleden til alle gutta etter siste kamp i dag, avslutter hovedtrener Roen.

Nå venter to uker med avsluttende seriekamper for City, Liverpool og United. Dette blir de siste seriekampene i 7er fotballen før denne herlige gjengen skal starte med 9er fotball.